#FallasBot

El teu assistent virtual en WhatsApp per a saber què passa, on i quan.

100% gratis per a celebrar que València és la
Capital Europea del Turisme Intel·ligent en 2022

Valencia European Capital of Smart Tourism
fallasbot whatsapp assistent
fallasbot whatsapp

#FallasBot és un assistent personal per a totes les “no valencianes” que estimen València i la seua festa, i que no comprenen què succeeix a la ciutat durant aqueixos 4 dies de bogeria.

Enguany, #FallasBot està dedicat als 150.000 expats que van arribar a València amb qualsevol excusa, i ja no van poder anar-se. Que es van enamorar ací, que van trobar un treball, que van crear la seua família, i que volen ser part de nosaltres, els valencians.

En 8 idiomes, sense publicitat, usant gratis el teu WhatsApp, coneix què està passant i gaudeix de les visites guiades que moltes falles ofereixen enguany per a celebrar que València és la Capital Europea del Turisme Intel·ligent.

Què podràs fer amb #FallasBot?

Descobrir què es pot fer, quan i on (geolocalització inclosa) durant totes les falles.

Tindràs assistent virtual en WhatsApp recomanant-te esdeveniments pròxims.

Mantindre’t actualitzat, ja que les Falles actualitzen en temps real el seu calendari d’esdeveniments.

Podràs comunicar-te amb #FallasBot en 8 idiomes!

Podràs comunicar-te amb #FallasBot en 8 idiomes!

Com accedir/activar #FallasBot?

Escaneja aquest codi QR

Envia un missatge al +34 644 67 47 67
des del teu Whatsapp

Accedeix a visites guiades en exclusiva

Enguany, un equip de voluntaris de la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València i l’associació ACICOM han cridat a totes les falles proposant que facen una visita guiada GRATUÏTA a la seua falla i compartisquen LA SEUA HISTÒRIA.

Quant costa una falla o un vestit de fallera? on guarden les falles el dia 20? de veritat les cremen? per què la falla enguany és “així”? que us va passar en 2021? … i altres tantes històries que mostren de veritat com som els valencians: gent bona i pròxima.

Partners

Sense el suport dels nostres Partners no hauria sigut possible la realització del projecte de #FallasBot.

Aparicions en mitjans

Mira qui parla de #FallasBot!

La Razón
FallasBot, un xat de WhatsApp que ofereix informació fallera en huit llengües.
Tots els esdeveniments i activitats d’aquestes festes, disponibles en aquest xat…
Llegir més
periodico de aqui
La plataforma WhatsApp ha acceptat acollir FallasBot, un assistent virtual per a les Falles.
Aquest assistent virtual podrà ser utilitzat les 24 hores durant els set dies de la setmana
Llegir més
las provincias
#FallasBot, l’assistent virtual de WhatsApp.
El major implantador de ChatBots a Hong Kong, Sanuker, obri la seua divisió per a Europa i tria València per a assentar el major *hub de #ChatBots d’Europa.
Llegir més

La història darrere de #FallasBot

#FallasBot és un assistent virtual creat en 2020 per l’empresa hongkonesa SANUKER, com a regal a la ciutat on tenia planificat obrir la seua seu europea. Per a crear-ho usaria el programari de la valenciana WOZTELL. Es bastien ponts entre Àsia i València amb l’objectiu de mostrar els esdeveniments de les quasi 400 falles de la ciutat de València durant la setmana fallera.

Un equip de voluntaris va cridar a les quasi 400 falles, i lamentablement, va ser cancel·lat pel confinament i la crisi del COVID-19 al costat de les Falles.

Però ha arribat el moment que #FallasBot complisca el seu objectiu i amb energia renovada!
Enguany donarem a conéixer que la nostra ciutat és la Capital Europea del Turisme Intel·ligent… usant WhatsApp de tercera generació i un assistent virtual!
FallasBot covid
CBCUV
fallasbot whatsapp
fallasbot whatsapp
fallasbot whatsapp

Vols tindre el “llibre blanc” de #FallasBot?

L’ús de #FallasBot en *WhastApp per part de les persones, generarà dades que seran base de treball per a l’equip de la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València.

L’objectiu final és publicar un whitepaper de conclusions que puga ser compartit i punt de partida per a altres futurs projectes relacionats amb el món conversacional.

Si vols rebre el teu, envia’ns un correu a hola@fallasbot.com sol·licitant-lo i el tindràs quan ho publiquem!

Preguntes Freqüents

En què m'ajuda FallasBot enguany?

Enguany, l’equip de voluntaris de FallasBot, ha estat contactant amb les quasi 400 falles, perquè pugues, de manera gratuïta, saber què succeeix, quan i on. Enguany hem posat el focus a ajudar a tot aquell que no és valencià a saber més sobre la falla del seu carrer, convidant a totes les falles a fer una visita guiada al seu monument, al seu casal… al seu món.

Per què és gratuït FallasBot?

Els recursos del projecte està aportats per les empreses woztell.com, sanuker.com, sagitaz.com, agilemarketingstudio.com, hubmedia.es, spotfone.com, i les organitzacions visitvalencia.com, cbc.uv.es, acicom.org

Em contactaran per a vendre'm alguna cosa?

No. No hi ha cap objectiu comercial en el projecte.

Perquè no hi ha publicitat en FallasBot?

Les empreses valencianes implicades en aquest projecte, tenen una gran experiència en projectes d’assistents virtuals en WhatsApp, a nivell mundial, on l’objectiu, a vegades, és desenvolupar campanyes publicitàries i podrien fàcilment haver venut publicitat dins de l’assistent. L’objectiu d’enguany de FallasBot, com en 2020, és acostar WhatsApp de tercera generació a la ciutadania, no vendre publicitat.

Qui ho paga i per què?

Els recursos del projecte estan aportats per les empreses woztell.com, sanuker.com, sagitaz.com, agilemarketingstudio.com, hubmedia.es, spotfone.com, i les organitzacions visitvalencia.com, cbc.uv.es, acicom.org

Per què no s'accepten donacions?

En el seu moment vam pensar en acudir amb el projecte a empreses valencianes com Mercadona, Consum o Panaria, a entitats reconegudes com el València CF, o a la internacional Power Electronics; però vam pensar que hauríem de donar massa explicacions, i invertir molt de temps en reunions per a convéncer del socialment bo del projecte. Com no hi ha ningú darrere que ens pague un sou per dedicar temps a això, vam decidir que seria més ràpid, senzill i econòmic, fer-ho sols, crear valor, i encreuar els dits.

Com em convertisc en persona voluntària de FallasBot?

FallasBot no és una organització en si mateixa que puga acceptar voluntaris. Els interessats poden participar sent voluntaris de la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València, i associant-se a l’organització ciutadana ACICOM (Ciutadania i Comunicació)

Soc una falla, Com puc utilitzar FallasBot?

*FallasBot és una solució per a acostar als ciutadans, *expats i turistes a les falles. Com a falla, pots enviar-nos les dades dels teus esdeveniments perquè els introduïm en l’assistent, i enviar-nos una data i hora de quan fareu una visita guiada oberta, per a qui vulga saber més de vosaltres.

Com a empresa, puc ajudar al projecte?

Si celebres esdeveniments, encara que sigues empresa, pots també enviar-los, i els carregarem si són d’interés general.

Com us envie les activitats de la meua falla?

Per correu a hola@fallasbot.com, o al nostre compte d’Instagran i Facebook #FallasBot,

Què són les visites guiades a les 400 falles?

La nostra proposta és que qualsevol falla dedique un temps, a contar la seua història, com han viscut enguany, on guarden les falles quan acaben les festes, quant val un pentinat faller, i altres preguntes que tots els no fallers ens fem.

Usaran les meues dades en FallasBot per a alguna cosa?

Tenim la idea de crear un “llibre blanc” amb les conclusions, perquè altres persones puguen aprendre de la nostra experiència. Els números de telèfon, seran eliminats de la base de dades, una vegada obtingudes les conclusions que seran públiques i compartides amb qui les sol·licite. Res més

Quin serà l'objectiu de FallasBot en 2023?

Qui sap? Estem vivint uns moments socials molt difícils. Només podem desitjar el millor per a tots i totes. L’any que ve, confiem poder continuar permetent-nos donar una miqueta del nostre temps i esforç, i esperem que amb tu com amic-amiga.
Una abraçada, Jose Pérez, fundador WOZTELL.COM.